Sc JpS etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Parainen ja pelattava sarja Hallisarja. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 55 tulevaa treeniä tai peliä.

Kiinnostaako salibandy?
Paraisilta lähtöisin joukkue jossa treenit pidetään 2x viikossa PifCenterin ja PUNT:in tiloissa. Kaudella 2018-2019 pelaamme TPS:n Hallisarjassa ja käydään joissain Kilosportin turnauksissa. Muutamille aktiivisille pelaajille/maalivahdille olisi vielä tilaa rosterissamme. Eli jos olet kiinnostunut pelistä hyvässä porukassa niin yhteydenottoa rohkeasti tulemaan: scjps2016(miuku)gmail(piste)com

Intresserad att spela innebandy?
Vi är ett innebandylag hemma från Pargas, som tränar 2x i veckan i Piuggen och Pif Center. 2018-2019 spelar vi i TPS:hallserien och deltar i vissa Kilosport turneringar.
Skulle finnas plats ennu för några aktiva spelaren/målvakt i vårt lag. Så ifall du är intresserad av grenen så kontakta oss på: scjps2016(miuku)gmail(piste)com

Meillä on myös haku päällä meidän ns. höntsävuorolle. Jollet halua niin tosissaan pelata. Pyynnöstä tietty voidaan jotain kiinnostuneille järjestää. 2x viikossa (Tiistai ja Torstai) pelkästään pelailua. Kysele lisää ylläolevasta osoitteesta mikäli tämä kiinnostaa.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 26 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Sc JpS: kokoonpano